Oändligt


Säg hej till herr Hand



Hej. Hejdå. Hörs, sen igen.


Bakat idag

Hallonmuffins med vit choklad. Hallongrottor utan hallon - istället med dumle, dumle och ännu mer dumle. Några med lakritsfiskar, några med punchpraliner, en med en colaflaska och en med en översvämmad persika. Snart ska det bakas en kladdkaka med jordnötter på också.


Som ett slags självporträtt

Här kommer den första målningen (om jag minns rätt) från Teckning, måleri och skulptur-kursen. Själva uppgiften gick ut på att man skulle se sig i en liten spegel och hålla för ena ögat så att man kunde rita längs med ansiktets konturer direkt på spegeln. Därefter la man ett blött papper på den och bilden fördes över till papperet istället. Gjorde flera sådana bilder och sedan fick man välja ut en av dom som man skulle förstora upp på ett större papper och måla med akrylfärg.

Jag valde denna..



... Och målade den till detta


Vattenfall av färg.

Fick ta med det man gjort på individuella valet - teckning måleri och skulptur - hem igår. Tänkte lägga in en del av det som skapats under de lektionerna, här i bloggen. Börjar med själva mappen, för att det var det allra första jag gjorde.

Skulle vara ett collage. Av saker som man tyckte om, eller sådant som representerade sig själv. Riva ut ur tidningar, klippa och klistra. Sedan måla runtomkring med en passande färg.


Hej där.

Nu håller jag på och ändrar en massa igen. Sätter lösenord på en blogg, tar bort lösenord, sätter dit igen. Skapar en ny blogg med ett nytt lösenord, tar bort lösenordet, skriver nästan ingenting. Skapar ännu en ny blogg, utan lösenord.. och den där nya bloggen, det är den här.

Kändes inget bra med den förra. Nästan likadan som den allra första och konstigt med den ena och det andra.

ellinogg punkt blogg punkt se

Den får gälla nu. Tyckte det var roligt att säga. Rimmar. Ellinogg punkt blogg. Den får gälla nu. Åtminstone ett tag framöver, får se hur det känns helt enkelt.

RSS 2.0