och ibland liksom glömmer man hur

det är en väldans gigantiskt stor skillnad, på att känna inifrån och ut, och att känna utifrån och in. och det är väl egentligen bara ett av dessa två, som är att känna, på rikigt, så att det känns.


Hjärtantårar


Solstrålar


uppfylld av tomhet

kan man vara det?


fortsättning

godmorgon blogg, godmorgon världen, godmorgon godmorgon.

det blev kräftor, det blev en kväll på harrys och det blev en väldigt trött ellinor som sitter och skriver nu.

hejdå, hej denna dag.

några ord om nu och nyligen

Mormor och morfar är här nu och vi ska äta kräftor snart. Har varit på Hallwylska museet och fikat smörgås och napoleonbakelse och druckit kaffe på café idag. Promenerat och gått i några affärer och köpt ett kort med en flicka med renar och råttor i håret. Vackert, underligt vackert var det, kortet.

Igår var jag, Sophie, Emma och Ghelu ute och det var evigheters evigheter sedan sist! Blev en en lång men långt ifrån långtråkig kväll som fortsatte och förbyttes till natt och en hel del skratt.


galenskap, galet skoj


Skolstart och projektprat

Skriver inte speciellt mycket, och har inte haft sådär himlans mycket lust till det heller.

Men. Nu ville jag berätta lite i alla fall. Idag har jag varit i skolan, där jag sitter kvar ännu. Har som sagt, ungefär en miljon gånger (känns det som) några kurser kvar till hösten. Engelska. Matte. Projektarbete. Glas och keramik-kurs. Idag har jag planerat, tillsammans med lärare och rektor, och lagt upp ett schema som faktiskt ser bra ut. Känns som att det kommer att kunna fungera och en del ämnen tror jag till och med kan bli rätt så roliga. Känns så just nu och jag hoppas hoppas att den känslan håller i sig!

RSS 2.0